De Eerste Blik

Weken, maanden, soms zelfs jaren, wachten mensen op dit moment! En jullie gaan dit nu beleven. Het is eindelijk daar! En wat hebben jullie dit verdiend! Alle voorbereidingen en aankopen zijn gedaan, alle belangrijke beslissingen genomen, alle gasten uitgenodigd en alle leveranciers ingehuurd. De ochtend van jullie bruiloft is voorbij; jullie zijn aangekleed en opgemaakt. Nee, er is nu echt echt echt niets meer te doen. Alles en iedereen staat klaar….voor the first look!

Alsof je elkaar weer voor het eerst ziet…
Love at first site, maar dan zoveel leuker! Want jullie weten allang dat jullie bij elkaar horen. Dit moment is vooral heel erg genieten! Jullie zijn zelf het pronkstuk van jullie dag en jullie krijgen de primeur. De onthulling van jullie jurk en pak is tegelijkertijd het startsein voor alle andere bruiloftsactiviteiten. 

Waarom leggen we dit vast?
De first look mag niet ontbreken in jullie bruidsfilm en daarom leggen we dit vast. De foto’s van dit moment behoren tot een van de mooiste en ontroerendste van de dag. Die willen we jullie niet onthouden. Immers jullie zien elkaar voor het eerst. Het is vaak ook het spannendste en het leukste moment van de hele dag voor bruidsparen. Dit is ook het moment dat jullie familie en naasten jullie voor het eerst helemaal aangekleed zien en de reacties van jullie grootouders, tantes en ooms kunnen jullie met onze tussenkomst voor altijd herbeleven.

Hoe bereid je je voor?

Veel ruimte, veel licht – De first look kan veel verschillende vormen aannemen. Sommige bruidsparen kiezen ervoor om dit te doen op een speciale locatie, anderen doen dit lekker thuis. In elk geval is het slim om een plek te kiezen met veel ruimte om elkaar goed te kunnen bekijken en waar jullie vrienden op een afstandje kunnen staan en wij met onze camera’s om jullie heen kunnen bewegen., we willen graag jullie beide reacties vast kunnen leggen zonder dat we jullie in de weg staan of lopen. Bij voorkeur ook bij daglicht.

Decoraties – Als je wilt, is dit ook een mooi moment om het thema van de bruiloft al terug te laten komen in mooie decoraties zoals bloemen, ballonnen, een witte loper of anders. Alles is mogelijk! 

Hoe gaan we hier te werk?

Heel simpel. We volgen jullie plan en zorgen dat we op de juiste plek, maar niet in de weg, staan.

We helpen al onze bruidsparen om de eerste blik perfect te organiseren. We kunnen jullie helpen om te zorgen dat iedereen op een plek staat waar we hun reacties zo mooi mogelijk kunnen vastleggen. Omdat we met minimaal 2 personen zijn,, kunnen we altijd zorgen dat we jullie beide reacties in beeld hebben als jullie elkaar voor het eerst zien. Hiervan hebben we ook topkwaliteit audio van jullie reacties via de dasspeld microfoons die we tijden het aankleden en het oefenen van jullie geloften al hebben opgedaan. 

Keuzes bij de first look

De first look is niet verplicht en eigenlijk een trend die we sinds de laatste tijd steeds meer zien in Nederland. Wanneer je hier geen speciaal moment van wilt maken, zien jullie elkaar gewoon tijdens de ceremonie en dat is ook heel romantisch!

Willen jullie wel een eerste blik organiseren? Dan kun je ervoor kiezen dit met alleen jullie tweetjes te doen, of met een klein publiek van familie en vrienden.

Het is geheel ‘jullie feestje’ en wat jullie ook kiezen, we zorgen dat we dit bijzondere moment mooi vastleggen.

Laten we praten

Gaan jullie trouwen? Gefeliciteerd! We zijn heel benieuwd naar jullie verhaal. Hebben jullie vragen voor ons? We helpen graag.  


error: Bestand is beschermd