De Kennismakingsfotoshoot

Jullie zijn verloofd en dat is waanzinnig! Maar om allerlei redenen ook best wel een beetje spannend. Er zijn heel wat beslissingen te nemen en heel wat zaken vast te leggen. Boekingen, uitnodigingen, een kleurenpalet, kleding, de datum… en dan zijn er nog de foto- en videograaf! Want je wilt mooie foto’s en een video voor later, maar dat betekent ook dat jullie in de spotlights staan.. ieeeeks…Wij beseffen dit en daarom doen wij ALTIJD een kennismakingsfotoshoot met onze bruidsparen. 

Relaxt voor de camera

Wij vinden het belangrijk dat jullie zoveel mogelijk kunnen genieten op jullie bruiloft. Jullie dag is een feestje! Het laatste wat wij willen is dat jullie je druk maken over de foto’s en video. Daar zorgen wij wel voor. Om jullie te helpen ontspannen voor de camera op jullie grote dag, organiseren wij een fotoshoot voorafgaand aan jullie bruiloft. 

Wat is een kennismakingsfotoshoot?

Een kennismakingsfotoshoot (ook wel verlovingsfotoshoot genoemd) is een fotoshoot die plaatsvindt voor jullie bruiloft. Deze dag is altijd heel erg leuk en dient verschillende doelen. Niet alleen leren jullie ons en wij jullie beter kennen, ook kunnen jullie al een beetje wennen aan onze apparatuur en manier van werken. Tijdens de shoot kunnen jullie gemakkelijk met ons meekijken naar de foto’s die we maken zodat jullie een idee krijgen van hoe mooi jullie er op beeld uitzien. We merken keer op keer dat dit veel vertrouwen geeft. Dit vertrouwen geeft rust. Bruidsparen hoeven zich geen zorgen meer te maken over hoe de foto’s eruit zullen zien en of het allemaal wel mooi is. 

Wat levert een kennismakingsfotoshoot jullie op?

Zelfvertrouwen, een vertrouwensband met ons…en heel erg mooie foto’s natuurlijk! 

Afhankelijk van de datum van deze fotoshoot, leveren de foto’s van deze shoot foto’s op die jullie eventueel kunnen gebruiken voor jullie verlovingsaankondiging, save the date of anderzins. Deze foto’s krijgen jullie gewoon van ons, dus jullie kunnen de foto’s bewaren en gebruiken zoals jullie zelf willen! 

Zoals hierboven aangegeven levert deze fotoshoot vooral heel veel zelfvertrouwen en een vertrouwensband op tussen jullie, ons en onze camera’s. Niet alleen is dit een goede oefening voor jullie zelf, wij zien die ontspannendheid ook altijd terug in de foto’s van de bruiloft. Jullie zijn inmiddels gewend aan onze aanwezigheid en wij weten veel beter wie jullie zijn en wat jullie wensen zijn voor foto’s en video op jullie bruiloft. 

✅ Check! Hoe fijn dat dit in elk geval al geregeld is! Nu kunnen jullie verder met alllll die andere zaken die jullie nog moeten regelen voor jullie bruiloft.

Wat zeggen onze bruidsparen?

  • Veel hulpzaam tips gekregen
  • Stelt hun gerust voor de bruiloft
  • Nog mooier bruiloft foto's na oefening
  • Kenyon & Willem leren kennen

Laten we praten

Gaan jullie trouwen? Gefeliciteerd! We zijn heel benieuwd naar jullie verhaal. Hebben jullie vragen voor ons? We helpen graag.  


error: Bestand is beschermd