De fotoshoot

Na het aankleden, de geloften en de eerste blik zijn jullie inmiddels gewend om vandaag in de spotlights staan.. Of toch niet helemaal? Denk dan maar aan de kennismakingsfotoshoot die we een tijdje geleden hebben gedaan. Toen de bruiloft nog enkel toekomstmuziek was en alles net iets minder spannend.. Ja? Weten jullie het weer? Voor de camera staan stelde eigenlijk helemaal niet zoveel voor, was stiekem best leuk, en de foto’s zijn prachtig geworden! So are you ready? Here we go! Lights, camera… fotoshoot!

Dit is leuk voor later!

Foto’s zijn leuk voor later. Maar ook tijdens de fotoshoot op jullie bruiloft maken wij het leuk. Wij vinden het belangrijk dat jullie zoveel mogelijk kunnen genieten op jullie bruiloft. Vandaag is een feestje! Denk maar aan de verlovingsfotoshoot.. dat helpt jullie vast te ontspannen voor de camera op jullie grote dag.

Waarom leggen we dit vast?
Tijdens de fotoshoot zijn jullie even met z’n tweetjes. Waarschijnlijk is dit ook het enige moment dat jullie even alleen zijn, zonder jullie gasten om jullie heen. Dit levert prachtige plaatjes met jullie als onderwerp. Niet jullie gasten, hun cadeautjes, de bruidstaart of de bruidsdetails uit jullie kleding. Jullie en jullie alleen. 

De fotoshoot is tweedelig. Het levert enerzijds prachtige beelden op, en is anderzijds een belangrijk onderdeel van jullie dag. Gewoon bij elkaar zijn na de eerste blik en/of ceremonie en even samen ontspannen. Deze dag gaat om jullie en het is belangrijk om ruimte over te laten om gewoon samen te zijn tussen alle dingen door.

Hoe gaan we hier te werk?

Onze ervaring is dat de fotoshoot een vrolijk en ontspannend deel van de dag is. We spreken van te voor af waar foto’s worden gemaakt en wat jullie wensen zijn. Tijdens de verlovingsshoot hebben we natuurlijk al geoefend. We horen vaak terug van bruidsparen dat de fotoshoot een fijn moment was om te relaxen en te lachen samen. Wij zullen jullie duidelijke instructies geven waar nodig tijdens de fotoshoot en jullie hoeven eigenlijk heel weinig te doen. Jullie hoeven enkel te genieten van elkaar en de mooie dag en wij zullen er samen met jullie een mooie shoot van maken. 

Keuzes bij de fotoshoot
Locatie – Het belangrijkste bij de fotoshoot is de locatie. Houdt hierbij rekening met de afstand van de locatie van de fotoshoot ten opzichte van de andere evenementen van de dag. Probeer hierbij te voorkomen dat je een groot gedeelte van jullie trouwdag in de een auto hebt gezeten om van locatie naar locatie te komen. We helpen graag bij de keuze van de fotoshoot locatie. Mogelijk vragen we om een foto of filmpje van jullie gekozen plek.  

Moodboard – Heb je een pinterest board vol leuke ideeën of foto’s van familie en vriendinnenvriendinen gezien met poses je graag wil doen? Stuur dit dan gerust door naar ons. We doen altijd ons best om jullie wensen waar te maken. 

Neem assistentie mee – Het is verstandig om een vriendin mee te nemen om het boeket vast te houden waar nodig en de jurk goed neer te leggen tijdens de fotoshoot. Zo zorg je ervoor dat de fotoshoot goed verloopt en de jurk schoon blijft tot aan de ceremonie en/of de rest van de dag.

Laten we praten

Gaan jullie trouwen? Gefeliciteerd! We zijn heel benieuwd naar jullie verhaal. Hebben jullie vragen voor ons? We helpen graag.  


error: Bestand is beschermd