Het Diner

Liefde gaat door de maag, zelfs op je bruiloft!

Samen tafelen is altijd al fijn, maar op jullie bruiloft natuurlijk extra extra! Zitten, eten en genieten van het samenzijn en van een dag vol liefde.

 

Waarom leggen we dit vast?
Ervaring leert dat diners in thema/stijl zijn. De moeite die jullie hebben gestoken in de aankleding van het diner mag niet ontbreken tijdens de bruidsfilm en daarom leggen we dit vast. Ook worden er speeches gegeven tijdens het diner en daarvan maken we graag foto’s en videomateriaal, zodat jullie dit later kunnen terugkijken.


Hoe bereid je je voor?

Het is voor ons heel fijn om van tevoren te weten wie er wanneer gaat speechen, zodat we bij die personen een microfoontje kunnen op doen. Als jullie dit in het draaiboek zetten, dan kunnen we ons goed voorbereiden.

Hoe gaan we hier te werk?

Geen etende gasten – Geen zorgen! We gaan geen etende gasten fotograferen. Wat we wel doen? We zorgen dat we vooral mooi beeldmateriaal hebben van tafeldetails, de eventuele speeches en toast. We willen graag dat jullie die mooie woorden en momenten later nog eens kunnen beleven.

Speeches – Zijn er speeches waar jullie niets van weten? Geen stress! We overleggen ook met de ceremoniemeester en/of julie wedding planner zodat we goed zijn voorbereid.

 Keuzes bij de diner

Golden hour- mocht het diner op tijd klaar zijn en mochten jullie dit willen, dan nemen we jullie graag mee voor nog wat foto’s in het avondlicht, voordat jullie gaan opfrissen voor het feest.

Staat er iets moois te gebeuren tijdens het eten? Laat het ons weten!

Laten we praten

Gaan jullie trouwen? Gefeliciteerd! We zijn heel benieuwd naar jullie verhaal. Hebben jullie vragen voor ons? We helpen graag.  


error: Bestand is beschermd