De ceremonie

Het moment waarop iedereen gewacht heeft sinds de ‘save the date’… eindelijk krijgen genodigden de jurk te zien, hebben ze zelf weer een reden om zich op te doffen en hun mooiste kleding uit de kast te trekken en eindelijk breekt er weer een dag aan waarop het alleen maar om de liefde gaat. Al jullie liefste gasten zitten klaar voor… de ceremonie. Tijdens de ceremonie mogen, nee moeten,  aanwezigen niets anders zijn dan een emotioneel mens en gewoon even luisteren naar alle mooie dingen die de / jullie liefde teweeg kan brengen. Een verademing en fijne herinnering aan waar het eigenlijk allemaal om draait.

Voor het eggie…

En waar draait het dan allemaal om? Om jullie natuurlijk. Jullie nemen plaats voor het altaar. Iedereen is super benieuwd naar jullie en jullie mogen elkaar het ja-woord geven ten overstaan van jullie geliefden! Eindelijk zijn jullie man en vrouw! Wat een heerlijk moment van de dag is dit toch! 

Waarom leggen we dit vast?

De ceremonie mag natuurlijk niet ontbreken in jullie bruidsfilm, daarom leggen we dit vast. Maar ook omdat jullie tijdens de ceremonie waarschijnlijk op zijn van de zenuwen, spanning, enthousiasme en wat allemaal nog meer?, en middels onze foto’s en film kunnen jullie dit moment achteraf (en zo vaak als jullie willen!) lekker terugkijken en opnieuw beleven.

Hoe bereid je je voor?

Niet. Nouja.. Afgezien van het feit dat jullie elkaar in het leven eerst ergens hebben moeten ontmoeten, daten, en een aanzoek moeten hebben gedaan 😉 Maar verder hoeven jullie niets voor te bereiden van ons. Dit is jullie moment en jullie kunnen vergeten dat wij er zijn! 

Hoe gaan we hier te werk?

Onzichtbaar – Wij zijn zo goed als onzichtbaar. We doen ons best om vooral aan de buitenkant te blijven en niet tussen de gasten. We gebruiken geen flitsers, dus je zult niet verblind worden. Mogelijk, wanneer het licht niet goed is of wanneer het een avondceremonie is, zetten we extra lampen op. Deze zullen uiteraard niet zichtbaar zijn in de foto’s.

Stil – onze camera’s zijn volledig stil, dus je hebt geen herrie van klikkende fotocamera’s.

Focus – Onze focus tijdens de ceremonie ligt op het vastleggen van alle emoties. 

Audio – Ook zorgen we voor goede audiofragmenten. Deze gebruiken we in de bruidsfilm.

Keuzes bij de ceremonie

Tijdsduur – De gemiddelde ceremonie in Nederland duurt ongeveer 45 minuten. We hebben ook langer en veel korter ceremonies mee gemaakt. Je moet doorgeven aan de ambtenaar wat jullie wensen zijn over wat je wil dat hij of zij allemaal vertelt en hoe lang de ceremonie mag duren. 

Kids – Zijn er kinderen aanwezig bij de ceremonie? Vaak krijgen de kleine gasten een speciale cadeau op het begin van de ceremonie om hun bezig te houden tot dat jullie zijn getrouwd.

Decoratie – We raden altijd aan om de ceremonie te versieren, het maakt een groot verschil voor de sfeer en ook voor de film en foto’s! We hebben verschillende samenwerkingen met wie we kunnen jullie helpen om de mooiste versiering te regelen zonder dat jullie meer geld uit hoeven te geven dan nodig.

Aparte film – Willen jullie een apart film van jullie ceremonie? Dat is altijd mogelijk en we vragen dat jullie dit doorgevendoorgever uiterlijk de dag voor de bruiloft.

Laten we praten

Gaan jullie trouwen? Gefeliciteerd! We zijn heel benieuwd naar jullie verhaal. Hebben jullie vragen voor ons? We helpen graag.  


error: Bestand is beschermd