Groepfoto’s

Bruiloften zijn de perfecte gelegenheid om groepsfoto’s te maken: Iedereen is aanwezig (handig voor de foto). Iedereen ziet er mooi uit en heeft alle tijd om op de foto te gaan. Een uitgelezen kans om deze herinnering vast te leggen…

Samen nieuwe herinneringen maken…
Een bruiloft is een feest der herkenning. Niet alleen tussen jullie en jullie vrienden, maar ook tussen generaties. Er worden nieuwe herinneringen gemaakt, en de dag roept ook oude herinneringen op. En dat is wat jullie dag zo speciaal maakt.

Waarom leggen we dit vast?
Natuurlijk willen wij maximaal bijdragen aan de herinneringen die jullie maken. Daarom maken we ook groepsfoto’s van jullie met jullie dierbaren. Deze foto’s zijn niet alleen voor jullie, maar ook voor jullie speciale gasten.

Hoe gaan we hier te werk?
Een lijst – We vragen jullie  ruim voor de bruiloft een lijst op te stellen van alle verschillende soorten groepsfotos die jullie willen. Nadat we de lijst hebben ontvangen, geven we eventuele feedback  en een tijdsindicatie geven. Dit zal jullie helpen jullie draaiboek compleet en realistisch te maken en weten jullie wat jullie tijdens de groepsfoto’s kunnen verwachten. 

Locatie – We spreken van te voor af waar en hoe jullie groepsfotoshoot zal plaats vinden. Je hoeft op de dag zelf niks anders te doen dan genieten en lachen voor mooie foto’s samen met jullie vrienden en familie. 

Ouderen en kinderen eerst – We adviseren om alle kinderen en oudere mensen eerst op de foto te zetten. 

Een hulpje – Het is handig wanneer jullie een familielid of vriend(in) die iedereen kent vragen om alle groepen te organiseren voor groepsfoto’s. Deze persoon kan ervoor zorgen dat iedereen die nog niet op de foto hoeft, nog even lekker kan blijven borrelen. Zo voorkom je dat mensen staan te wachten en zorgen we samen dat de groepsfotos een leuk en rustig ervaring voor iedereen blijven! 

Opstellingen – We hebben veel ervaring met groepsfoto’s. We zullen jullie helpen de groep bij elkaar te krijgen en mooie opstellingen te maken. We hebben speciale aandacht voor de oudere generaties en voor de kids!

Laten we praten

Gaan jullie trouwen? Gefeliciteerd! We zijn heel benieuwd naar jullie verhaal. Hebben jullie vragen voor ons? We helpen graag.  


error: Bestand is beschermd