De Openingsdans

One minute of fame.. of eigenlijk 3 minuten!

Van origine is dit het moment waarop kersverse bruidsparen het feest openen. Onder toeziend oog van vrienden, familie en andere gasten. Jullie staan letterlijk in de spotlights. En wie weet moedigen jullie andere, niet-zo-dansgekke, gasten ook wel aan om even de dansvloer te betreden.

Waarom leggen we dit vast?
Omdat het leuk is! Ook het feestje mag niet ontbreken op jullie bruidsfilm. Dit is vaak het eerste moment dat al jullie avondgasten jullie zien en met ons foto- en filmmateriaal krijgen jullie de mogelijkheid om jullie andere genodigden ook te zien genieten. De openingsdans is de afsluiter van de bruidsfilm.

We filmen jullie openingsdans, het eerste stuk van jullie feest wanneer iedereen nog fris is!

Hoe gaan we hier te werk?

We maken mooie foto’s en film van jullie openingsdans en trouwfeest. Tijdens de feest, gebruiken we een flitser voor foto’s, dit merken jullie meestal niet want jullie zijn bezig volop te genieten!

Na de openingsdans, lopen we een paar rondjes om jullie mooie gasten op de foto te zetten. Als het feest echt begint los te gaan, dan zijn we klaar! Jullie kunnen genieten van de rest van de avond en los gaan zonder dat de camera loopt.

Keuzes bij de eerste dans
Niet elk bruidspaar wil een openingsdans doen en dat is helemaal oke! Jullie moeten doen wat jullie fijn vinden Alternatieven zijn: een leuke intro van de DJ, sterretjes als jullie binnenlopen, een speech of een toast. Alles is mogelijk op jullie mooiste dag! 

Weten jullie niet zo goed hoe jullie willen de feest openen? We helpen jullie graag met nog veel mooie ideeën 🙂

Laten we praten

Gaan jullie trouwen? Gefeliciteerd! We zijn heel benieuwd naar jullie verhaal. Hebben jullie vragen voor ons? We helpen graag.  


error: Bestand is beschermd