De geloften

Jullie bruiloft is een show vol liefde en jullie hebben een hoofdrol gekregen. En hoofdrolspelers krijgen de meeste tekst ;). Het mooie aan een gelofte is, dat je deze niet fout kunt doen. De enige voorwaarden aan een goede gelofte is dat ‘ie recht uit het hart komt. 

Recht uit het hart..

In liefde en oorlog  is alles en alleen jij kunt jouw geloften schrijven. Jij weet wat jullie samen hebben en jij weet wat je wilt zeggen tegen jouw grote liefde. Een bruiloft laat het toe om openlijk met elkaar te delen hoe speciaal de ander (voor jou) is. Dit is een kans om te uiten wat je elke dag voelt door en voor elkaar, maar niet elke dag tegen elkaar zegt. Het is ook het moment om aan iedereen die van jouw partner houdt, te laten weten dat jij ook van hen houdt. 

Waarom leggen we dit vast?

De geloften kunnen een belangrijke rol spelen in de bruiloftsfilm en daarom leggen we dit vast. De geloften zijn de woorden waarop jullie huwelijk gebouwd zal zijn en door ons foto- en filmmateriaal kunnen jullie deze woorden en beloften keer op keer herbeleven.

Hoe gaan we hier te werk?

Omdat we de geloften ook graag goed op audio vastleggen, laten we jullie de geloften al voor de  ceremonie eens oplezen. Dit nemen we op door bij jullie een klein microfoontje op te spelden. Dit laten we jullie natuurlijk niet samen doen, maar apart van elkaar. De geloften moeten natuurlijk geheim blijven tot bij de ceremonie. Tijdens de ceremonie filmen we het moment van de geloften ook nog eens. Zo hebben we extra veel beeld en geluid om jullie geloften prachtig in de bruiloftsfilm te verwerken. En ook handig…wanneer jullie onverhoopt, maar totaal begrijpelijk, zo emotioneel worden dat de woorden minder goed te verstaan zijn, hebben wij ze van te voren al luid en duidelijk vast kunnen leggen. Weer een zorg minder! Dit stelt jullie in staat helemaal in het moment te zijn tijdens de ceremonie.

Hoe bereid je je voor?

Het is slim om je geloften op papier te hebben staan. Op deze manier kunnen wij hiervan foto’s maken samen met jullie andere accessoires en zo kunnen we foto’s maken van jullie geloften boekjes. Dat is een erg mooi detail. 

Het is verstandig om tijd vrij te maken voor het opnemen van de geloften tijdens het aankleden en klaarmaken in de ochtend om de volgende drie reden:

  • Jullie kunnen dan makkelijk apart van elkaar de geloften oplezen
  • Tijdens het aankleden kunnen we meteen de microfoontjes onder jullie kleding stoppen
  • Op deze manier hebben jullie de geloften nog eens gelezen voor de ceremonie. Een soort generale repetitie dus. Onze ervaring is dat bruidsparen het oefenen heel prettig vinden.

Keuzes bij de geloften
Niet elk bruidspaar leest geloften aan elkaar voor op hun bruiloft, maar lezen in plaats daarvan liefdesbrieven op. Deze nemen wij ook op en laten deze alsnog terugkomen in de film. Deze koppels horen deze woorden dan pas voor het eerst wanneer de bruidsfilm af en opgeleverd is.

Laat ons van tevoren weten wat jullie met jullie geloften willen doen. Dan kunnen wij onze planning aanpassen en het juiste materiaal klaar hebben om audio en beeld vast te leggen.

Laten we praten

Gaan jullie trouwen? Gefeliciteerd! We zijn heel benieuwd naar jullie verhaal. Hebben jullie vragen voor ons? We helpen graag.  


error: Bestand is beschermd