Een compleet pakket voor een zorgeloze bruiloft

Het is ons doel om deze prachtige dag creatief vast te leggen zodat jullie deze voor altijd kunnen herbeleven, en vooral ook om jullie dag te laten verlopen zoals jullie het in gedachten hebben voorgesteld. Wij zijn samen een perfect team om jullie bruiloft op foto en film vast te leggen. Willen jullie de mooiste foto’s en film van jullie bruiloft? Met ons All-in Bruiloft pakket zijn jullie zeker van een stress-loze trouwdag.

In 2023 hebben we nog maar een enkele plek beschikbaar. In 2024 hebben we verschillende mogelijkheden maar wees er snel bij! Vul gerust ons contactformulier in om te zien of jullie trouwdatum nog beschikbaar is.

De mogelijkheden

Onderstaande drie pakketten zijn samengesteld met de feedback van de bruidsparen die jullie voor zijn gegaan. Hebben jullie speciale wensen? Laat het ons weten!

We zijn enorm trots dat we voor alle bruidsparen die voor ons hebben gekozen de bruiloft hebben mogen vastleggen. Ons doel is niet om zoveel mogelijk bruiloften vast te leggen maar om iedere bruiloft zo speciaal mogelijk te maken.

Om 10 jaar Kwinten Weddings te vieren, hebben we TIJDELIJK  het boeket pakket samengesteld waarmee we een aantal extra bruidsparen blij mee kunnen maken.

Dit pakket heet het ‘boeket pakket’ want je hebt het ontvangen voor dat je het weet!

Plan een gratis advies gesprek!

Onze pakketen zijn richtlijnen die door onze bruidsparen zijn gekozen. Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.
Boeket Pakket
3450
Jullie trouwfilm en foto's binnen een week. Bespaar €750 met deze combi pakket.
Kenyon & Willem voor foto & video
Aanwezig tot het diner
Foto preview binnen 1 dag
5 minuten trouwfilm (opgeleverd binnen 1 week)
300 foto’s (opgeleverd binnen 1 week)
Inclusief drone foto's en beeld
Persoonlijk contact

Extra mogelijkheden:

 • Persoonlijke video uitnodiging
 • 3de videograaf/ fotograaf
 • Ceremonie film
 • Speeches op film
 • Same Day Edit
 • Album Ontwerp
 • Professionele foto print pakket
 • Wedding Planner advies
 • 1 uur beeld materiaal
 • Live stream
 • Destination Weddings
Goud
4955
Compleet pakket van foto, video en print. Bespaar €1500 met deze combi pakket.
Kenyon & Willem voor foto & video
Persoonlijke kennismaking
Kennismakingsfotoshoot
Persoonlijke video uitnodiging voor jullie gasten
Aanwezig tot en met het feest
2-3 minuten highlight film
10 minuten wedding film
Preview foto & video 1-2 dagen
400 foto’s (opgeleverd binnen 1 week)
Albumontwerp (exclusief drukkosten)
Professionele fotoprint van 50x75cm naar keuze
Inclusief drone foto's en beeld
Persoonlijk contact
Diamant
7000
Exclusief pakket met de beste opties. Bespaar €3000 met deze combi pakket.
Kenyon & Willem voor foto & video
Persoonlijke kennismaking
kennismakingsfotoshoot
Persoonlijke video uitnodiging voor jullie gasten
Aanwezig tot en met het feest
2-3 minuten highlight film
10 minuten wedding film
500 foto’s (opgeleverd binnen 1 week)
Preview binnen 1 dag
Professionele foto print van 50x75cm naar keuze
Inclusief drone foto's en beeld
3de videograaf/ fotograaf
Ceremonie film
Speeches op film
Same Day Edit
Privé website
Album ontwerp (exclusief drukkosten)
Professionele foto print pakket
1 uur beeld materiaal
Persoonlijk contact

Wij gaan trouwen in de buitenland. Wat zijn de mogelijkheden?

Wij reizen graag met jullie mee! Elke destination wedding is anders en de mogelijkheden zijn eindeloos. Al jullie speciale wensen maken wij mogelijk en we denken graag met jullie mee. Reis en verblijfkosten zijn afhankelijk van de wensen. Neem contact met ons op om jullie bruiloft met ons te bespreken.

Hoe werkt een verlovingsfotoshoot?

Wij willen jullie natuurlijk graag leren kennen en hoe kan dat beter dan met een fotoshoot?! De verlovingsfotoshoot heeft drie voordelen. 1: we leren elkaar op een leuke manier kennen en jullie krijgen een inkijk in onze werkwijze. 2: Je went alvast een beetje aan de camera’s en wij geven jullie tips die je kan gebruiken op de grote dag zelf. 3: Jullie krijgen prachtige verlovingsfoto’s! Wij maken voor jullie ook een korte videoclip als ‘save the date’ voor de gasten die naast de foto’s op jullie persoonlijke website komt te staan.

Welke muziek gebruiken jullie voor onze wedding film?

De muziek is naast alle andere audio heel belangrijk in jullie wedding film. We nemen daarom alle audio van de dag op in de hoogst mogelijke kwaliteit. Is er live muziek op jullie bruiloft? Vaak kunnen we dit prachtig in de film verwerken. Voor alle andere muziek, wij hebben abonnementen lopen voor rechten van muziek waarbij wij veel tijd steken in het uitzoeken van passende muziek onder jullie film. Muziek van bekende artiesten gebruiken is helaas strafbaar voor videograven. Neem eens een kijkje in ons portfolio voor voorbeelden van de prachtige muziek waar wij beschikking tot hebben.

Hoeveel ervaring hebben jullie met het vastleggen van bruiloften?

We zijn beiden al jarenlang foto- en videograaf en sinds 2017 werken we samen op uiteenlopende bruiloften. We zijn heel leergierig en daarom op de hoogte van alle nieuwste technieken en de wensen van bruidsparen. Het materiaal dat we gebruiken is volledig afgestemd op het fotograferen en filmen van bruiloften. De camera’s maken geen geluid en we gebruiken geen vervelende flitsers tijdens de ceremonie. We hebben veel ervaring met het belichten van scenes en zorgen ervoor dat er steeds een prachtige sfeer is. We gebruiken enkel de allerhoogste kwaliteit lenzen en kunnen zelfs in donkere situaties, zoals bij de openingsdans, heel mooi beeld maken. Ons doel is niet om zoveel mogelijk bruiloften te boeken, maar om van iedere bruiloft een pronkstuk te maken waar jullie voor altijd van gaan genieten.

Welk advies hebben jullie voor de planning van onze bruiloft?

Plan dingen niet te dicht op elkaar en zorg dat jullie zelf geen taken hebben op de dag zelf. Geef je telefoon aan iemand anders en geniet van elke minuut!

Meer vragen?

Jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd! We zijn heel benieuwd naar jullie verhaal. Hebben jullie vragen voor ons? We helpen graag.
Contact

We vertellen je graag hoe wij jullie bruiloft zo compleet mogelijk vast gaan leggen.

Contact opnemen