Een compleet pakket voor een zorgeloze bruiloft

Het is ons doel om deze prachtige dag creatief vast te leggen zodat jullie deze voor altijd kunnen bewonderen, maar vooral ook om jullie dag te laten verlopen zoals jullie het in gedachten hebben voorgesteld. Wij zijn samen een perfect team om jullie bruiloft op foto en film vast te leggen. Willen jullie de mooiste foto’s en film van jullie bruiloft? Met ons All-in Builoft pakket zijn jullie zeker van een stress-loze trouwdag.
Kwinten Weddings pakket 2021
3500,00
Exclusieve prijs als je voor 1 december 2021 reserveert
Verlovingsfotoshoot
Persoonlijke video uitnodiging voor jullie gasten
Hele dag aanwezigheid
4K weddingfilm van 10 minuten met dronebeelden en hoge kwaliteit audio
Highlight film van 2 minuten
Preview film binnen 3-5 dagen
15 seconden social media clips
Hoge kwaliteit fotoreportage, binnen een week
Album ontwerp (exclusief drukkosten naar wens)
Professionele foto print van 50x75cm naar keuze
Persoonlijke privé website met jullie portfolio
Persoonlijk contact

Persoonlijke privé website met jullie portfolio

  • Slideshow van de verlovingsfoto’s
  • Video uitnodiging
  • QR code naar de website die je kan plaatsen op geprinte uitnodiging
  • “Our Love Story” pagina met jullie verhaal
  • Dagplanning van de bruiloft
  • Informatie over locatie, parkeren, etc (inclusief Google Maps)
  • RSVP pagina met bericht naar jullie via mail inclusief overzicht van alle reacties
  • Website wordt album na de bruiloft met alle foto’s en video’s voor één jaar.
  • Kan worden uitgebreid met toekomstige fotoshoots
  • Met iedere fotoshoot wordt de website verlengd met 1 jaar

Wij gaan trouwen in de buitenland. Wat zijn de mogelijkheden?

Wij reizen graag met jullie mee! Elke destination wedding is anders en de mogelijkheden hier zijn eindeloos. Al jullie speciale wensen maken wij mogelijk en we denken graag met jullie mee. Reis en verblijfkosten zijn afhankelijk van de wensen. Neem contact met ons op om jullie bruiloft met ons te bespreken.

Hoe werkt een verlovings fotoshoot?

Wij willen jullie natuurlijk graag leren kennen en hoe kan dat beter dan met een fotoshoot?! De verlovingsfotoshoot heeft drie voordelen. 1: we leren elkaar op een leuke manier kennen en jullie krijgen een inkijk in onze werkwijze. 2: Je went alvast een beetje aan de camera’s en wij geven jullie tips die je kan gebruiken op de grote dag zelf. 3: Jullie krijgen prachtige verlovingsfoto’s! Wij maken voor jullie ook een korte videoclip als ‘save the date’ voor de gasten die naast de foto’s op jullie persoonlijke website komt te staan.

Welke muziek gebruiken jullie voor onze wedding film?

De muziek is naast alle andere audio heel belangrijk in jullie trouw film. We nemen daarom alle audio van de dag op in de hoogst mogelijke kwaliteit. Is er live muziek op jullie bruiloft? Vaak kunnen we dit prachtig in de film verwerken. Voor alle andere muziek hebben wij hebben abonnementen lopen voor rechten van muziek waarbij wij veel tijd steken in het uitzoeken van passende muziek onder jullie film. Muziek van bekende artiesten gebruiken is helaas strafbaar voor video makers. Neem eens een kijkje in ons portfolio voor voorbeelden van de prachtige muziek waar wij beschikking tot hebben.

Hoeveel ervaring hebben jullie met het vastleggen van bruiloften?

We zijn beiden al jarenlang foto- en videograaf en sinds 2017 werken we samen op uiteenlopende bruiloften. We zijn heel leergierig en daarom op de hoogte van alle nieuwste technieken en de wensen van bruidsparen. Het materiaal dat we gebruiken is volledig afgestemd op het fotograferen en filmen van bruiloften. De camera’s maken geen geluid en we gebruiken geen vervelende flitsers tijdens de ceremonie. We hebben veel ervaring met het belichten van scenes en zorgen ervoor dat er steeds een prachtige sfeer is. We gebruiken enkel de allerhoogste kwaliteit lenzen en kunnen zelfs in donkere situaties, zoals bij de openingsdans, heel mooi beeld maken. Ons doel is niet om zoveel mogelijk bruiloften te boeken, maar om van iedere bruiloft een pronkstuk te maken waar jullie voor altijd van gaan genieten.

Welk advies hebben jullie voor de planning van onze bruiloft?

Plan dingen niet te dicht op elkaar en zorg dat jullie zelf geen taken hebben op de dag zelf. Geef je telefoon aan iemand anders en geniet van elke minuut!

Meer vragen?

Gaan jullie trouwen? Gefeliciteerd! We zijn heel benieuwd naar jullie verhaal. Hebben jullie vragen voor ons? We helpen graag.
Contact

We vertellen je graag hoe wij jullie bruiloft zo compleet mogelijk vast gaan leggen.

Contact opnemen