Een compleet pakket voor een zorgeloze bruiloft

Het is ons doel om deze prachtige dag creatief vast te leggen zodat jullie deze voor altijd kunnen bewonderen, maar vooral ook om jullie dag te laten verlopen zoals jullie het in gedachten hebben voorgesteld. Wij zijn samen een perfect team om jullie bruiloft op foto en film vast te leggen. Willen jullie de mooiste foto’s en film van jullie bruiloft? Met ons All-in Bruiloft pakket zijn jullie zeker van een stress-loze trouwdag.

Helaas! In 2022 zijn we vol geboekt. Voor 2023, hebben we wel nog enkele plekken. In 2024 hebben we verschillende mogelijkheden maar wees er snel bij! Vul gerust ons contactformulier in om te zien of jullie trouwdatum nog beschikbaar is.

ONS NIEUWE PAKKET!

We zijn enorm trots dat we mogen liefde vastleggen als werk en willen al onze bruidsparen bedanken dat jullie hebben voor ons gekozen. Om 10 jaren Kwinten Weddings te vieren, hebben we een tijdelijk pakket voor onze bruidsparen!

Deze pakket heet de 'Boeket Pakket' want je heb het ontvangen voor dat je het weet! Deze pakket bestaat uit 300 foto's en een 5 minuut trouwfilm opgeleverd binnen 1 week van de bruiloft.

Boeket Pakket
3450
Jullie trouwfilm en foto's binnen een week
Aanwezig tot het diner
Preview foto & video 1-2 dagen
5 minuut wedding film (opgeleverd binnen 1 week)
300 foto’s (opgeleverd binnen 1 week)
Inclusief drone foto's en beeld
Persoonlijk contact

Extra mogelijkheden:

  • Persoonlijke video uitnodiging
  • 3de videograaf/ fotograaf
  • Ceremonie film
  • Film van speeches
  • Same Day Edit
  • Album Ontwerp
  • Professionele foto print pakket
  • Wedding Planner advies
  • 1 uur beeld materiaal
  • Destination Weddings
Goud
4955
Compleet pakket van foto, video en print
Persoonlijke kennismaking
Kennismakingsfotoshoot
Hele dag aanwezigheid
Persoonlijke video uitnodiging voor jullie gasten
2-3 minuut highlight film
10 minuut wedding film
Preview foto & video 1-2 dagen
400 foto’s (opgeleverd binnen 1 week)
Albumontwerp (exclusief drukkosten)
Professionele fotoprint van 50x75cm naar keuze
Inclusief drone foto's en beeld
Persoonlijk contact
Diamant
7000
Exclusief pakket met de beste opties
Persoonlijke kennismaking
kennismakingsfotoshoot
Persoonlijke video uitnodiging voor jullie gasten
Hele dag aanwezigheid
2-3 minuut highlight film
10 minuut wedding film
3de videograaf/ fotograaf
Ceremonie film
Film van speeches
Same Day Edit
Preview binnen 1 dag
500 foto’s (opgeleverd binnen 1 week)
Professionele foto print van 50x75cm naar keuze
Privé website met jullie portfolio
Album ontwerp (exclusief drukkosten)
Professionele foto print pakket
Inclusief drone foto's en beeld
1 uur beeld materiaal
Persoonlijk contact

Wij gaan trouwen in de buitenland. Wat zijn de mogelijkheden?

Wij reizen graag met jullie mee! Elke destination wedding is anders en de mogelijkheden zijn eindeloos. Al jullie speciale wensen maken wij mogelijk en we denken graag met jullie mee. Reis en verblijfkosten zijn afhankelijk van de wensen. Neem contact met ons op om jullie bruiloft met ons te bespreken.

Hoe werkt een verlovingsfotoshoot?

Wij willen jullie natuurlijk graag leren kennen en hoe kan dat beter dan met een fotoshoot?! De verlovingsfotoshoot heeft drie voordelen. 1: we leren elkaar op een leuke manier kennen en jullie krijgen een inkijk in onze werkwijze. 2: Je went alvast een beetje aan de camera’s en wij geven jullie tips die je kan gebruiken op de grote dag zelf. 3: Jullie krijgen prachtige verlovingsfoto’s! Wij maken voor jullie ook een korte videoclip als ‘save the date’ voor de gasten die naast de foto’s op jullie persoonlijke website komt te staan.

Welke muziek gebruiken jullie voor onze wedding film?

De muziek is naast alle andere audio heel belangrijk in jullie wedding film. We nemen daarom alle audio van de dag op in de hoogst mogelijke kwaliteit. Is er live muziek op jullie bruiloft? Vaak kunnen we dit prachtig in de film verwerken. Voor alle andere muziek, wij hebben abonnementen lopen voor rechten van muziek waarbij wij veel tijd steken in het uitzoeken van passende muziek onder jullie film. Muziek van bekende artiesten gebruiken is helaas strafbaar voor videograven. Neem eens een kijkje in ons portfolio voor voorbeelden van de prachtige muziek waar wij beschikking tot hebben.

Hoeveel ervaring hebben jullie met het vastleggen van bruiloften?

We zijn beiden al jarenlang foto- en videograaf en sinds 2017 werken we samen op uiteenlopende bruiloften. We zijn heel leergierig en daarom op de hoogte van alle nieuwste technieken en de wensen van bruidsparen. Het materiaal dat we gebruiken is volledig afgestemd op het fotograferen en filmen van bruiloften. De camera’s maken geen geluid en we gebruiken geen vervelende flitsers tijdens de ceremonie. We hebben veel ervaring met het belichten van scenes en zorgen ervoor dat er steeds een prachtige sfeer is. We gebruiken enkel de allerhoogste kwaliteit lenzen en kunnen zelfs in donkere situaties, zoals bij de openingsdans, heel mooi beeld maken. Ons doel is niet om zoveel mogelijk bruiloften te boeken, maar om van iedere bruiloft een pronkstuk te maken waar jullie voor altijd van gaan genieten.

Welk advies hebben jullie voor de planning van onze bruiloft?

Plan dingen niet te dicht op elkaar en zorg dat jullie zelf geen taken hebben op de dag zelf. Geef je telefoon aan iemand anders en geniet van elke minuut!

Meer vragen?

Jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd! We zijn heel benieuwd naar jullie verhaal. Hebben jullie vragen voor ons? We helpen graag.
Contact

We vertellen je graag hoe wij jullie bruiloft zo compleet mogelijk vast gaan leggen.

Contact opnemen