De Borrel

Piece of Cake…

Champagne! En Cake! Het meest cruciale moment is voorbij… vanaf nu wordt het letterlijk en figuurlijk ‘a piece of cake’. Tijd voor ontspanning. De plechtigheid is klaar en de feestelijkheid is aangebroken. Wat fijn dat alles tot nu toe goed is gegaan. Wat fijn dat er op zo’n spannende dag ook gewoon een hapje en een drankje is. 

Waarom leggen we dit vast?
Jullie bruiloft is een feest van jullie met jullie liefste vrienden en familie. Tijd voor felicitaties en cadeautjes! Dit zijn allemaal leuke momenten om later terug te kunnen zien in foto’s en de bruidsfilm. En niet te vergeten alle speeches.. Nu is het aan jullie daggasten om zich tot jullie te richten en die mooie woorden leggen we graag vast. Onze ervaring leert dat de oudere generatie na de borrel vaak naar huis gaan, dus nemen we de tijd om mooie foto’s te maken van oma en opa.

Wij zorgen dat jullie door onze foto’s en video kunnen terugzien hoe iedereen zich heeft vermaakt tijdens de receptie, hoe iedereen genoot van jullie bruidstaart en van elkaars weerzien. De borrel vliegt voorbij!

Hoe bereid je je voor?
Ceremoniemeester – Het is verstandig om aan de ceremoniemeester door te geven wat er wordt verwacht van jullie gasten en waar ze heen moeten lopen na de ceremonie.

Toast – willen jullie een toast uitbrengen? Regel dan met het personeel van jullie locatie om klaar te staan met drankjes zodat men niet hoeft te staan wachten. Begin met de toast en snijd de taart aan voordat je met felicitaties begint. Zo kunnen jullie gasten genieten van een hapje en een drankje terwijl ze wachten op de kans om jullie te feliciteren.

Groepsfoto’s – Voor groepsfoto’s, willen we jullie vragen om een lijst te maken en die met ons te delen. Zo weten we precies hoe we de groep kunnen sturen en zo kunnen we jullie een indicatie geven van hoe lang we denken dat de groepsfoto’s zullen duren. Tip: Een ceremoniemeester of familielid die iedereen kent, kan elke groep verzamelen en naar ons toe sturen voor foto’s terwijl de rest geniet van de borrel. Zo blijft de middag rustig en leuk voor jullie en de daggasten.

Hoe gaan we hier te werk?
We zullen ons op de achtergrond begeven terwijl we alles van de borrel vastleggen. Je hoeft tijdens de borrel geen rekening houden met ons en we zullen niets van jullie vragen. Normaliter zorgen we voor beeldmateriaal van (het aansnijden van) de taart, van een eventuele toast op jullie, van de feestelijke sfeer, van de cadeautjes en van de receptiegasten. 

Speech! – We vragen altijd aan de weddingplanner en ceremoniemeester wie gaat speechen zodat we zijn voorbereid met een microfoontjes voor hun, en het zo voor jullie toch een verrassing blijft! 

Groepsfoto’s – Enkel met de groepsfoto’s die tijdens de borrel plaatsvinden, zullen we jullie helpen door goede en duidelijke instructies te geven aan iedereen. We regelen, samen met de persoon die jullie verantwoordelijk maken voor het verzamelen van gasten, dat iedereen mooi op de foto komt.

We vinden het heel belangrijk dat dit deel van de dag ervaren wordt als leuk en gezellig. En we doen altijd ons best om de groepsfoto’s zo leuk en efficiënt mogelijk te maken.

Keuzes bij de receptie
We adviseren om niet te veel te plannen tijdens de borrel zodat jullie tijd hebben met jullie daggasten.

Zijn er speeches door genodigden? Of willen jullie zelf een praatje houden of een aankondiging doen tijdens de receptie? Laat het ons weten! Dan zorgen we dat we klaar staan met onze cameraspullen.

Tip: plan 1 speech tussen elke  gang van het diner en de rest van de speeches tijdens de borrel.

Laten we praten

Gaan jullie trouwen? Gefeliciteerd! We zijn heel benieuwd naar jullie verhaal. Hebben jullie vragen voor ons? We helpen graag.  


error: Bestand is beschermd