Willem & Kenyon Kwinten

Wij, Kenyon en Willem Kwinten, zijn zelf net als jullie ook een stel en we werken samen als foto- en videograaf. Kenyon komt uit Canada en is gespecialiseerd in bruiloft fotografie. Willem is Nederlands en is een erkende videograaf in Europa.
Wij zijn samen een perfect team om jullie bruiloft op foto en film vast te leggen. Door de jaren lange ervaring en samenwerking zijn zij perfect op elkaar afgestemd. Creatief zijn we ieder op ons eigen manier.
Willen jullie de mooiste foto’s en film van jullie bruiloft? Met ons zijn jullie zeker van een stress-loze trouwdag, die je eindeloos kan herbeleven door prachtige foto’s en een levensechte film. Geniet met vrienden en familie en de generaties die nog komen gaan.

“The film and photos are absolutely stunning and we relive the day every time we look at them.”

- Frank & Lori (Toronto, Canada)

Een greep uit ons portfolio

Wij zijn trots op iedere bruiloft die we mogen vastleggen.
Bram & Chantal

Bram en Chantal zijn op 18 december 2020 getrouwd met hun meest dierbare om hun heen. Kerstmis is voor hen een heel bijzondere dag en het stond vast dat ze deze dag wilde trouwen.

Read more
Stef & Stella

Stef en Stella zijn al jaren gelukkig samen en wilde graag de volgende stap zetten door in het huwelijksbootje te stappen. Ze hadden net samen een huis gekocht wat ze graag in de trouw video wilden zien.

Read more
Rik & Dorien – Haren

Rick en Dorien hebben een prachtige bruiloft beleefd in Klooster Bethlehem. Wij zullen de reactie toen ze voor de eerste keer hun trouwfilm bewonderden nooit mee vergeten.

Read more
Bekijk ons Portfolio

Bruiloft tips van Kenyon

We geven jullie graag nog veel meer
Self-discipline and taking action is key to a happy, balanced mind

Prepared do an dissuade be so whatever steepest. Yet her beyond looked either day wished nay. By doubtful disposed do juvenile an.

Read more
Experience the breathtaking views and unique perspectives

Auctor neque vitae tempus quam. Cras sed felis eget velit aliquet. Luctus accumsan tortor posuere ac ut. Laoreet non curabitur.

Read more
Superior coding and programming practices are hallmarks

Pharetra diam sit amet nisl suscipit adipiscing. Vel quam elementum pulvinar etiam non quam lacus. Suspendisse faucibus mauris nunc.

Read more

Wil je meer tips ontvangen voor jullie bruiloft?

Schrijf je hieronder in en ontvang maandelijks nuttige video’s van ons.