Willem & Kenyon Kwinten

Wij, Kenyon en Willem Kwinten, zijn zelf net als jullie ook een stel en we werken samen als foto- en videograaf. Kenyon komt uit Canada en is gespecialiseerd in bruiloft fotografie. Willem is Nederlands en is een erkende videograaf in Europa.
Wij zijn samen een perfect team om jullie bruiloft op foto en film vast te leggen. Door de jaren lange ervaring en samenwerking zijn zij perfect op elkaar afgestemd. Creatief zijn we ieder op ons eigen manier.
Willen jullie de mooiste foto’s en film van jullie bruiloft? Met ons zijn jullie zeker van een stress-loze trouwdag, die je eindeloos kan herbeleven door prachtige foto’s en een levensechte film. Geniet met vrienden en familie en de generaties die nog komen gaan.

“The film and photos are absolutely stunning and we relive the day every time we look at them.”

- Frank & Lori (Toronto, Canada)

Een greep uit ons portfolio

Wij zijn trots op iedere bruiloft die we mogen vastleggen.
Demi & Jorg – Heeze

Demi en Jorg zijn een prachtig stel die tijdens corona getrouwd zijn. Ondanks de maatregelen, hebben ze een mooie intieme bruiloft kunnen vieren.

Read more
Patrick & Elaine – Landgoed Lindehof

Patrick en Elaine zijn een fit spontaan stel met 4 kinderen. De ceremonie en feest vonden plaats bij het Landgoed Lindehof waar ze de eerste waren om op de buiten locatie te trouwen.

Read more
Davy & Myrna – Klooster Bethlehem

Myrna en Davy zijn eind augustus 2021 in het Klooster Bethlehem getrouwd. De ceremonie werd geleid door babs Kristel de Laat die ceremonie prachtig verwoorde met veel humor.

Read more
Bekijk ons Portfolio

Bruiloft tips van Kenyon

We geven jullie graag nog veel meer
De Openingsdans
One minute of fame.. of eigenlijk 3 minuten! Van origine is dit het moment waarop kersverse bruidsparen het feest openen. [...]
Read more
Het Diner
Liefde gaat door de maag, zelfs op je bruiloft! Samen tafelen is altijd al fijn, maar op jullie bruiloft natuurlijk [...]
Read more
De ceremonie
Het moment waarop iedereen gewacht heeft sinds de ‘save the date’… eindelijk krijgen genodigden de jurk te zien, hebben ze [...]
Read more

Wil je meer tips ontvangen voor jullie bruiloft?

Schrijf je hieronder in en ontvang maandelijks nuttige video’s van ons.